Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Sandra Counseling werkt alleen op afspraak.
Afspraken kunnen telefonisch of per mail worden gemaakt.

Betaling en factuur
Het consult dient contant betaald te worden voor of na afloop van het consult. Indien je beschikt over een bankprogramma op je telefoon is het ook mogelijk de betaling gelijk elektronisch te voldoen. De prijzen worden op de website vermeld.
Facturen worden per mail in PDF format toegestuurd.

Annuleringsvoorwaarden
Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd of verplaatst.
Wanneer binnen 24 uur tot de afspraak, de afspraak wordt afgezegd of verzet, zullen er annuleringskosten worden berekend. De annuleringskosten bedragen €50,-.

Kwaliteit
Sandra Counseling houdt zich op de hoogte van de ontwikkelingen in het werkveld en volgt na- en bijscholingen om de kwaliteit van de te geven begeleiding te kunnen waarborgen.
Registratie van persoonsgegevens
Sandra Counseling registreert alleen die gegevens van haar cliënten die van belang zijn voor een deugdelijke bedrijfsvoering en ten behoeve van de dienstverlening. De persoonsgegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving.

Vertrouwelijkheid en geheimhouding
Het medisch beroepsgeheim is belangrijk voor Sandra Counseling. Dit betekent dat gegevens van cliënten vertrouwelijk zullen worden behandeld en niet worden doorgegeven aan derden zonder schriftelijke toestemming van de cliënt. Wanneer er sprake is van direct levensgevaar of door verplichtingen bepaald bij de wet, dan kan er een uitzondering zijn op de plicht tot geheimhouding. Zorgverzekeraars en werkgevers krijgen geen informatie over de inhoud van gesprekken of de behandeling.

Dossiervorming
Van iedere cliënt wordt een digitaal dossier aangelegd om een goede begeleiding tijdens het traject mogelijk te maken. Het betreft hier persoons- en gespreksgegevens. Deze gegevens zullen volgens de wettelijke bepaling 15 jaar (verplicht) bewaard worden, en daarna vernietigd worden. Het is mogelijk schriftelijk een verzoek in te dienen voor vernietiging van dit dossier binnen de wettelijke bewaartermijn indien dit wettelijk is toegestaan.

Recht op inzage
Het digitaal dossier kan na afspraak worden ingezien door de cliënt. Mocht de cliënt onjuistheden of onvolledigheden aantreffen in de persoonsgegevens dan kunnen deze gewijzigd worden.

Vervanging
In geval van ziekte of vakantie en dringend behoefte is aan therapie heeft Sandra Counseling vervanging geregeld met collega counselor Marja van Wilpen van ‘Punta de vista’ in Baarn.

Klik hier voor de algemene voorwaarden in PDF-format.